AKTUELNO

Nisu mogli da poveruju u ono što su videli na velelepnoj sceni.

Magiju i iluziju na scenu "Pinkovih zvezda - All Talents" večeras je doneo Emir Samardžić, koji je nastupio drugi po redu u ovoj finalnoj večeri. Na početku svog nastupa Emir je rekao da je odlučio da uradi ovoga puta nešto potpuno drugačije i sve nas vrati u prošlost.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Emir je tokom svoje tačke pozvao Damira Handanovića da mu se pridruži na sceni kako bi mu pomogao u realizaciji trika koji je pripremio. Damir je na papiru napisao reč "svet", što Emir nije video, a ova reč pojavila se na takmičarevoj ruci nakon što je Emir sklonio pepeo koji je koristio tokom trika. Ovo je potpuno šokiralo Dušicu Jakovljević, koja nije mogla da sakrije svoju reakciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj bre, njemu je otišao puls... Ono što niko nije imao do sada, jeste tolika doza misterije. Možda su te inspirisali tako neki romani, ali si neverovatan. Šokirana sam! - pričala je Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Emire, u jednom trenutku ti je zaista stao puls. Ovo je bilo zaista originalno, svaka čast. Ovo je bilo nešto što nikada nisam video. Mađioničari znaju da se ponavljaju, ali je ovo bilo potpuno drugačije. Uvek si drugačiji - rekao je Žika Todorović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: ČESTO SU SE SVAĐALI, A SAD SU SLOŽNI: Kija i Damir saglasni o favoritima u finalu 'Pinkovih zvezda - All Talents'!

Autor: S. Kuvekalović

#Pinkove zvezde - All Talents

'