AKTUELNO

Svađu je prekinula voditeljka Ana Mihajlovski.

Svojim pojavljivanjem na sceni "Pinkovih zvezda - All Talents" u finalnoj emisiji, Jovana Jevtić izazvala je ovacije od strane publike u studiju koja ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je svirala klavir, violinu i izvodila numeru Tijane Bogićević "Hajde onda ništa". Žika Todorović poručio je Jovani da je njen nastup bio fantastičan i da je ona već postala zvezda, a pozitivne komentare imali su i ostali članovi žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Magija na sceni! Još jedan pobednički nastup, ovo što smo videli sada je zaista bilo pobednički. I najviše mi se svideo solo na klaviru - rekla je Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je zaslužila da osvoji prvu nagradu, zato što će investirati u svoju karijeru i širiti umetnost i van granica Srbije - govorio je Damir Handanović.
Ja sam tonu suza preplakala uz ovu pesmu. Šta je Damire? - prekinula je Dušica Jakovljević svoje izlaganje zbog kolege iz žirija.
Daj, ne ubijajte mi finale više sa patetikom - poručio je Damir Handanović, kojem je Dušica odmah odgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kojom, bre, patetikom?! Čekaj, šta je problem? Govorimo o tome šta je devojka napravila od jedne numere. Sada me ljutiš! Bolje onda ništa da ne budemo i zato ćeš večerati zauvek sam! Nemoj to da radiš, kada lepo pričam devojci. Ne, reći ćemo da si ti predivna i vreme ti je da snimiš pesmu i to... A sve ovo drugo što će dosaditi gospodinu Handanoviću... Izvini, jesi ti ljubomoran na Dušana Alagića što je napravio ovu pesmu? - govorila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ljubomoran? - upitao je Damir Dušicu, a voditeljka Ana Mihajlovski prekinula je ovu svađu i najavila sledeći nastup.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Dušica Jakovljević

'