AKTUELNO

Sloba nije reagovao na ovu Kijinu prozivku.

Uroš Mitrović, svirao je bubnjeve u finalu "Pinkovih zvezda - All Talents" i borio se za naklonost publike koja večeras bila pobednika. Takmičar koji osvoji prvo mesto, po odluci gledalaca, dobija novčanu nagradu od neverovatnih 3.000.000 dinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Uroš završio svoj nastup, Kija Kockar, Sloba Radanović, Dušica Jakovljević, Damir Handanović i Žika Todorović izneli su svoje stavove. Tokom komentarisanja došlo je do novih prozivki između Damira i Kije , a zatim je ona prozvala i svog bivšeg supruga pevača Slobu Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je super, za jednog bubnjara ti si dao svoj maksimum. Ne znam kako ćeš proći, jer narod glasa, ali ja ti želim sve najbolje. Da budeš i u top pet, ti si top. Možeš da uđeš i u 'Kija bend' - pričao je Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa na koga će da bude primećen, nego na mene! Neće na Slobu valjda? Stvarno si super bio, Uroše. Ne razumem se u bubnjeve, ali vidim da si sav stegnut i na to sam obratila pažnju, međutim i posle si dobio samopouzdanje. To ti je najvažnije u životu - govorila je Kockareva, a Sloba nije reagovao na ovu prozivku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'