AKTUELNO

Oni su nastupili poslednji u finalnoj noći "Pinkovih zvezda - All Talents".

Piksi i Zeka predstavili su se kao dvanaesti takmičari po redu za večeras i poslednji u finalnoj emisiji "Pinkovih zvezda - All Talents". Ovaj duo poznat je po svojim savršenim iluzijama, a tako je bilo i sada.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica su večeras u crnu kutiju ubacli devojku koju je na scenu izveo Sloba Radanović, a zatim su strelama gađali u kutiju i to zatvorenih očiju. Kada su otvorili crnu kutiju, na kraju tačke, devojke nije bilo u kutiji, već u publici, nakon čega su nagrađeni gromoglasnim aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u šoku! Ja ću vam reći, ja se tresem. Nisam sumnjala da će se desiti nešto loše, ali je takva tenzija i stvorili ste takvu atmosferu! Svaka vam čast! - govorila je Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako? Nemam šta da kažem... Ja sam oduševljena! Otprilike sam znala ishod, da će da se pojavi negde, ali nisam znala kako. Jer znam da nema tajni prolaz, nema ništa... Svaka čast - pričala je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ostao bez reči. Uvek mi delujete na ivici treša, ali me na kraju oduševite. Ja mogu samo da pozovem ljude da glasaju za vas. Svaka čast - rekao je Žika.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Pinkove zvezde - All Talents

'