AKTUELNO

Publika je odabrala!

Proteklih nekoliko meseci publika je uživala u nastupima takmičara koji su svoje talente predstavili kroz takmičenje "Pinkove zvezde - All Talents". Večeras je održana finalna emisija ovog serijala.

Foto: TV Pink Printscreen

12 naboljih takmičara po odluči žirija predstavilo se večeras, a publika je sve vreme glasala putem SMS poruka. Kada su nastupi prošli, linije su se zatvorile i došlo je vreme da se proglasi pobednik.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: UTISAK 'ZADRUGE 2' JE DA MOĆ LJUBAVI MOŽE DA PREVAZIĐE SVE: Dušica Jakovljević nedelju dana pred KRAJ otkrila svoje utiske o rijalitiju koji je oborio sve rekorde! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Mikić i Piksi i Zeka su imali najviše procenata vaših glasova, a publika je odlučila da prvo mesto i glavnu nagradu od 3.000.000 dinara osvoje Piksi i Zeka!  U studiju "Pinkovih zvezda - All talents" došlo je do opšteg oduševljenja, a članovi žirija Kija Kockar, Sloba Radanović, Dušica Jakovljević, Žika Todorović i Damir Handanović i ostali takmičari odmah su čestitali pobedniku.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: RAZOTKRIVENA TAJNA PINKOVE REKORDNE GLEDANOSTI: On je stručni konsultant Željka Mitrovića za kasting za Zadrugu 3! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Pinkove zvezde - All Talents

'