AKTUELNO

Ovo je dirnulo sve!

Sanja D. Mikić pokazala je svoj dar i talenat za pisanje i recitovanje u najpopularnijem šou programu ,,Pinkove zvezde - All talents", ali mnogi nisu znali šta se krije iza osmeha ove mlade zvezde koja je iz nedelje u nedelju oduševljavala stručni žiri.

Ona je iznenadila sve kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i tekst kojim je otkrila emotivni deo svog života. Sanja je, naime, ispričala zbog čega je 1. jul njoj posebno važan datum, a onda su usledile reakcije njenih pratilaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je moj drugi rođendan. Na ovaj datum su mi otkrili tumor pre par godina i od tada ga slavim kao svoj drugi rođendan, jer se sve, Bogu hvala, super završilo. Vi ste mi dali još jedan razlog, imam kome da pišem. Vi ste mi dali razlog da slavim budućnost! Zbog vas se osećam kao da sam opet rođena da radim ono što volim. Hvala vam. Vi ste moji, ovo što osećam ne znam kako da vam vratim! Danas slavimo divan početak. Hvala vam što ste svoj deo podelili da bih ja pobedila, mene! Izgleda mi je 1. jul predodređen samo za pobede! One najvrednije... životne - napisala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Članica stručnog žirija Kristina Kockar emotivno je odreagovala kada je videla ovu objavu, pa nije mogla, a da joj na ovaj način ne pruži podršku i pokaže svima koliko se saoseća sa njenom srećom što je pobedila bolest i nastavila da blista u punom sjaju kako u životu, tako i na sceni.

Foto: Printscreen Instagram

Čestitam draga. Ti si moja pobednica - napisala je Kija u opisu njene fotografjie.

Podsetimo, Sanja je sinoć u superfinalu zauzela visoko drugo mesto. Pogledajte njen nastup:

K.Ristić

#Pinkove zvezde - All Talents

'