AKTUELNO

Novopečenoj pevačici je pozlilo u teretani nakon čega je hitno prevezena u bolnicu.

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamari Đurić, kako saznajemo, pre pet dana pozlilo je dok je vežbala u teretani odakle je hitno prevezena u bolnicu.

Novopečena pevačica danima ne odgovara na telefonske pozive i sms poruke čak ni najbližim prijateljima koji su poprilično uplašeni za njeno zdravstveno stanje.

Foto: Printscreen

Tamara je pre nekoliko dana pravo iz teretane hitno prevezena na jednu privatnu kliniku. Osoblje iz klinike ne želi ništa još da otkriva, a Tamara nikome ne odgovara na sms poruke. Svi njeni prijatelji su danima zbunjeni i u čudu jer se ovo nikada ranije nije dešavalo. Jedino što su nam iz klinike potvrdili jeste da će ona tamo ostati na ispitivanjima još nekoliko nedelja - rekao je dobro obavešteni izvor blizak Đurićevoj za Pink.rs i dodao:
Jedino što znamo jeste da je njeno stanje veoma ozbiljno, a mi se plašimo da Tamara nije završila na psihijatrijskom odeljenju koje se nalazi u sklopu klinike.

Bivša farmerka nam je nakon nekoliko sati odgovorila na pozive i potvrdila da je u bolnici.

Foto: Pink.rs

Da, evo me u ludnici, skačem po gumenoj sobi u čudnoj beloj košulji - sarkastično je rekla pevačica za Pink.rs poprilično iznervirana jer smo saznali da je danima u bolnici.

Koliko je zdravstveno stanje Tamare Đurić zaista ozbiljno, vreme će pokazati.

Autor: M. K.

#Farma

#Tamara Đurić

#pevačica

'