AKTUELNO

Otvorila je dušu u emisiji Sanje Marinković.

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" Sanje Marinković gostovali su Luna Đogani, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Marko Marković, ali i Nadežda Biljić i Suzana Perović, koje su u "Zadruzi" od strane diskvalifikovanog Mikija Đuričića doživele nasilje, koje je zaprepastilo sve učesnike rijalitija kao i celokupnu javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je voditeljku posebno šokiralo jeste Suzanina reakcija posle šamara koji je dobila od Mikija - Sanja se pitala zbog čega je zadrugarka uporno plakala i dozivala Đuričića, koji ju je neposredno pre toga ošamario, a onda je Perovićka otvorila dušu.

- Plakala sam zato što me je povredio sam taj čin. U životu mi se to nije desilo, nisam ni slutila da tako nešto može da mi se desi, pogotovo ne od čoveka koji je od mene napravio boginju, od čoveka koji mi je zvezde sa neba skidao... Na kraju je pustio da mi sa neba padne na glavu, da me potpuno potopi. Plakala sam jer je srušio sve zajedničke snove. Plakala sam jer sam shvatila da je to kraj - oprostiću to kao čovek, ali to više nikada ne može da bude kao što je bilo niti će biti. Desilo mi se posle toliko godina nešto najlepše, to je je ljubav, a posle toga mi se dešava nešto najgore, to je horor. Emocije su mi se pomešale, ja sam i dan danas u nekoj konfuziji - ispričala je Suzana, koja se i danas pita šta se to Mikiju desilo, da se odlučio na takav monstruozan korak.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je neko otišao, pa se u onakvom stanju vratio zbog mene, došao zbog mene, da li je moguće da se desilo nešto, da je kvrcnulo nešto u njegovoj glavi, da je on ženu svog života pored koje je on planirao da ostari... Tako nešto da joj uradi. I, kako da ne plačem?!

Sanju je, takođe, interesovalo šta je to zavolela kod Mikija.

- Mi smo dosta slični, imamo karakterne osobine neke slične. Verovala sam mu, prijao mi je... Toliko je pažljiv, toliko je nežan, sve naj, naj, naj... Imali smo mnogo zajedničkih tema, mnogo zajedničkih priča i kad shvatiš da si našao nekog ko je u 95 odsto stvari isti kao ti, i sve ti se u trenutku sruši, pa kako da ne plačeš, Sanja?! - ponavljala je Perovićka.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Nešto što je privuklo ogromnu pažnju javnosti jeste i snimak intimnog čina Suzane i Mikija, koji su mesecima unazad demantovali da je do istog došlo. Ona je istakla da je osećala stid i sram kada je pušten snimak koji je javno razotkrio sve njene laži.

- Jeste me je bilo sramota, osećala sam se poniženo, jadno, bedno... - priznala je Perovićka, koja je na samom kraju gledaocima stavila do znanja da nije mogla ni da nasluti da će doživeti ono što je doživela.

- Ovako nešto u životu nisam mogla da pretpostavim da će da mi se desi - zaključila je ona.

Podsetimo, večeras se održava spektakularno superfinale "Zadruge" koje možete pratiti uživo od 21h na TV Pink!

D. T.

#Magazin In

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'