AKTUELNO

Luna će biti razočarana kada bude shvatila da joj roditelji ne razgovaraju.

Posle nešto više od sat vremena kašnjenja, na superfinale "Zadruge 2" stigli su roditelji Lune Đogani - Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji su ipak došli odvojeno. Primirje još uvek nisu sklopili, što je potvrdila Anabela kada su okupljeni novinari konstatovali da nije došla s bivšim mužem.

- Lepo ste rekli, bivši suprug - rekla je Anabela, koja je dodala da očekuje Luninu pobedu.

Foto: Pink.rs

- Sve što je uradila, uradila je krajnje iskreno - i kad je grešila, i kad je radila iskreno. To je ono što se, u suštini, i treba ocenjivati. Ne volim taktike i igre - istakla je Anabela, koja sebe ne smatra glavnim krivcem zbog Luninog emotivnog sunovrata tokom prve sezone "Zadruge" i veze sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, što je tada podržala.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ja sam prvo rekla:"Nemoj, oženjen je", a posle sam rekla:"Šta da radim, to je njen izbor". Svako od njih troje nosi svoje breme, ali ne može ona jedini krivac da bude, da drugima aplaudiramo i dižemo ih u zvezde, dok jednu devojku, koja je bila slobodna, kojoj je nešto obećano javno na televiziji... Ne može da bude sve na njenoj grbači - poručila je Anabela.

Foto: Pink.rs

Pogledajte izjavu Gagija Đoganija, a potom i Anabelin intervju:

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'