AKTUELNO

Izgleda da će morati još da pričeka.

Na iznenađenje mnogih takmičara najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2", drugo mesto u spektakularnom superfinalu osvojio je Marko Miljković. Osoba koja se najviše iznenadila bio je upravo on. Dok je stajao u duelu sa Stanijom Dobrojević i čekao da sazna ko prolazi u top 2, Marko je već bio spreman da napusti imanje, a kada je voditelj Ognjen Amidžić otkrio da je Dobrojevićeva trećeplasirana, Miljković se uhvatio za glavu u neverici.

Pročitajte još: TO SAM NAJMANJE OČEKIVALA: Suzanu Perović porodica NIJE DOČEKALA U STUDIJU, ona za Pink.rs otkrila zbog čega, pa priznala da li će pozvati MIKIJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/marko.miljkovic

Zbog ogromne podrške navijača, Marko se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram i odlučio da se zahvali svima koji su ga podržavali.

Ljudi, hvala do neba - napisao je Marko i stavio emotikone koji pokazuju snagu i ljubav.

Kako je Marko tokom svog učešća u "Zadruzi 2" nekoliko puta izjavio da mu je najveća želja da dobije 100.000 pratilaca na popularnoj društvenoj mreži, kako bi mogao da započne biznis, mi smo proverili da li mu se ta želja ispunila.

Foto: Printscreen Instagram/marko.miljkovic

Na njegovu žalost, Marko trenutno ima duplo manji broj ljudi koji ga prate, a hoće li uspeti da ostavari taj cilj, ostaje da vidimo.

Autor: M.P.

#Marko Miljković

'