AKTUELNO

Oči u oči posle raskida.

Još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka od 22 časa jer kod Ognjena u studio dolazi prva petorka superfinalista druge sezone "Zadruge" - pobednica Luna Đogani, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić i Maja Marinković!

Superfinalno veče "Zadruge" oborilo je rekorde gledanosti, dogodila su se velika iznenađenja, a Veliki šef potrudio se da završnica najgledanijeg rijalitija bude spektakl za pamćenje.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Maja Marinković je jedno od pozitivnih iznenađenja ove sezone, s obzirom na to da je kao potpuno anonimna devojka ušla u "Zadrugu", izdržala svih deset meseci i osvojila visoko peto mesto u superfinalu, kao i luskuzni automobil marke Škoda. Jedna od situacija po kojoj se izdvojila, je i "afera šerpa", kada je tokom svađe Marku Miljkoviću izručila punu šerpu mleka na glavu. U kakvim je sad odnosima sa Markom, da li su se sleglu utisci i kako komentariše svoje učešće, Maja će otkriti u emisiji "Ami G Show"!

Foto: Pink.rs

I četvrto mesto Aleksandre Subotić bilo je veliko iznenađenje, s obzirom da su joj mnogi predviđali pobedu. Ipak, ona je u rijalitiju ostvarila drugačiju i veoma značajnu pobedu - izgradila je odnos sa majkom Ljubom Pantović, iako je izgubila verenika Davida Dragojevića. O četvrtom mestu, odnosu sa majkom i tome šta joj je učešće u "Zadruzi" donelo, Aleksandra će govoriti kod Ognjena u emisiji.

Foto: Pink.rs

Šokantno je bilo i treće mesto Stanije Dobrojevič u superfinalu, s obzirom na to da je važila za favorita. Da li ju je iznenadio plasman, kako funkcioniše njena veza sa Markom Markovićem u spoljnom svetu i kakve uspomene nosi iz najgledanijeg rijalitija, otkriva upravo ovog utorka u emisiji "Ami G Show".

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su dan pre superfinala raskinuli, Luna Đogani i Marko Miljković osvojili su najviše simpatija i glasova publike. Na kraju je Marko završio kao drugoplasirani, dok je Luna osvojila prvo mesto i glavnu nagradu od 50.000 evra! Da li su se utisci slegli, kako njihova okolina komentariše učešće u "Zadruzi" i da li ima šanse za pomirenje, otkrivaju upravo Luna i Marko!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da dobar provod bude zagarantovan, kod Ognjena u emisiju stižu i pobednici četvrte sezone "Pinkovih zvezda - All Talents", jedini mađioničarski duo u Srbiji - Piksi i Zeka!

Zadrugarski spektakl je zagarantovan, zato ne propustite "Ami G Show" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

M. Đ.

#Amidži Šou

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'