AKTUELNO

Nekada su bili najbolji prijatelji.

Večeras se u "Zadruzi" održava spektakularna žurka povodom još jedne uspešno završene sezone. Tom prilikom na luksuznom imanju prisutne, među kojima su bivši učesnici, svi oni koji su vredno radili na projektu i verne gledaoce TV Pink, zabavljaće regionalna zvezda Maja Berović.

Foto: Pink.rs

Prenos žurke biće i na programu TV Pink, a ekipa portala Pink.rs nalazi se na licu mesta i prati sve što se dešava. Neposredno pre početak žurke, bivši cimeri iz Bele kuće Toma Panić i Marko Miljković došli su u isto vreme.

Foto: Pink.rs

Zanimljivo je da se njih dvojica nisu pozdravili tom prilikom, već su samo prošli jedan pored drugog. Podsetimo, Marko i Toma imali su žestoke svađe pred kamerama "Zadruge" zbog Miljkovićeve sada već bivše devojke i pobednice druge sezone Lune Đogani. Takođe, njih dvojica su se pre ulaska u "Zadrugu" družili, međutim to prijateljstvo puklo je pre nekoliko meseci, posle čega je Panić govorio za Miljkovića da je težak folirant i lažov.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: Hoću sa Lunom oči u oči da se sretnem: Marko Miljković spreman da kaže Luni sve u lice! Da li će pasti POMIRENJE? (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

'