AKTUELNO

Imao samo lepe reči o bivšoj.

Marko Miljković u večerašnjoj emisiji "Narod pita" priznao je voditeljki Dušici Jakovljević da i dalje voli svoju bivšu devojku i pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani, a tokom programa odgovarao je i na pitanja koja su mu postavljali gledaoci.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je večeras komentarisao i Luninu pobedu, zatim je otkrio zbog čega joj je samo pružio ruku kada je saopšteno da je ona pobednik, da bi joj pred kraj svog izlaganja čestitao na osvojenom prvom mestu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih se složio sa tvojim rečima i dodao bih da nikoga nije ostavila ravnodušnim. Ili je izazvala nešto ružno, nažalost, ili nešto jako lepo. To je Luna i ljudi moraju to da shvate, ja sam to shvatio možda i pre nego što smo stupili u vezu. Posebna je. Nisam osećao te večeri potrebu da je zagrlim. Pružio sam joj ruku, nikakvo grljenje, tako sam osetio i to je bilo ispravno za mene - pričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno joj čestitam na prvom mestu. Ja još nisam spreman na razgovor sa njom. Mislim da i ona nije spremna. Sada kada bih napravo razgovor sa Lunom, siguran sam da ne bi krenuo u pravom smeru, ali u narednom periodu i te kako ćemo pričati. Sutra smo u 'Amidži šouu', gledaću da ostanem na distanci i da se gledaoci zabave - dodao je Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'