AKTUELNO

Nije mogao da veruje u brojke!

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je večeras drugoplasiranog zadrugara Marka Miljkovića, koji je svojim učešćem u rijalitiju ,,Zadruga 2" pobrao mnoge simpatije. U toku emisije ,,Narod pita" Dušica je predstavila klip koji je pokazao impozantne brojke koje je ,,Zadruga 2" osvojila tokom proteklih 10 meseci.

Jedan od najgledanijih klipova jeste baš razmenjivanje nežnosti Lune Đogani i Marka, pa se Miljković iznenadio da je baš taj prilog jedan od omiljenih.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam znao da je naš klip baš najgledaniji, i to kad je ona bila vođa, a ja omiljeni. Tad smo bili posvećeni maksimalno jedno drugom - izjavio je Marko.

Potom je Miljković otkrio i šta mu je majka Nedeljka Miljković rekla po izlasku. Iako ga je sačekala u stidiju u Šimanovcima, ona se uputila putem Markovog rodnog kraja.

Sa njom sam se čuo i rekla mi je da moramo da proslavimo, na neki način, prase itd... Čim dođemo da ozvanično to i da proslavimo drugo mesto - rekao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević trećeplasirana zadrugarka tokom superfinalne noći došla je u ozbiljan sukob sa Lunom, te je Miljković kroz redove provukao da je to bio deo njenog spektakla.

Čestitam Staniji na trećem mestu posle onakvog spektakla. Ja kada sam izašao ja nisam mogao da verujem kakvu podršku imam. Kada sam izašao, nisam verovao da će me sačekati toliki broj ljudi - bio je sarkastičan Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je to izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 2

'