AKTUELNO

Denser se nada da će uspeti da izglade odnose.

Tokom prethodne noći održana je spektakularna žurka povodom završetka rijaliti programa "Zadruga 2", a koju su zadrugari uveličali svojim prisustvom. Osim bivših ukućana, tu su bili i članovi njihovih porodica.

Roditelji, pobednice rijaliti programa "Zadruga 2" Lune Đogani došli su da podrže svoju naslednicu, a Gagi Đogani je za Pink.rs otkrio da se sprijateljio sa najboljim drugom Marka Miljkovića, ali i da svojoj ćerki još nije rekao za sukob sa Anabelom Atijas.

Foto: TvPink Printscreen

Da, došao sam bez Lune i Anabele, njih dve su došle zajedno, ja sam došao sa Adamovim tatom. Nisam došao sa Markovim najboljim drugom, ali sam ga prvog sreo. Imam potrebu da možda provedem celo veče sa njim, a možda i naletimo na Marka. Ja sam upoznao Markovog druga u superfinalu i ostavio mi je dobar utisak, potpuno nam je kul - rekao je Gagi i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Luna se vraća u normalu, raspoložena je, čuo sam se danas sa njom. Nisam razgovarao sa njom po pitanju mog odnosa sa Anabelom. Ja bih voleo da se zbog dece smire strasti, da imamo odnos kao što smo ranije imali, jer sve to utiče na decu. Ne verujem da ću prići večeras Anabeli. Valjda ćemo uspeti da se pomirimo makar zbog dece - rekao je Đogani.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: POKUŠALI SU DA SE SAKRIJU, ali im to nije pošlo za rukom! Adam i Marijana PONOVO ZAJEDNO, ovo je dokaz! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

K. Ristić/D. Božović

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'