AKTUELNO

Prokomentarisali odnos koji je potresao velelepno imanje u Šimanovcima.

Voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević ugostio je u studiju Nadeždu Biljić i Aleksu Savića, koji su odgovarali na njegova pitanja o svemu onome što se dešavalo tokom proteklih 10 meseci u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2". Milionski auditorijum koji je svakodnevno pratio dešavanja u Beloj kući je takođe dobio priliku da bivšim zadrugarima postavi pitanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Darka je zanimalo da mu bivši zadrugari prokomentarišu odnos između Aleksandre Subotić, Ane Korać i Davida Dragojevića.

Prvo, šta se dešava sada ne pratim, posvećan sam devojci, porodici, karijeri. Smatram da je David napravio grešku što nije raskinuo sa Aleksandrom u startu, ne bi imao problema sada, smatram da je veza između Ane i Davida iskrena i da se vole, Ana je definitivno zaljubljena u Davida, David isto, koliko sam mogao da procenim. Ako nastave sve kao u kući, može veza da im opstane - ispričao je Savić.
Ja generalno ne verujem stopostotno nikome, ali vide se te emocije i oseća se hemija. Slažem se sa Aleksom, trebalo je David na početku da kaže Aleksandri sve. Mislim da se emocije nisu ugasile, da Aleksandra i dalje voli Davida, ali ne kao pre - istakla je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksa Savić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Nadežda Biljić

'