AKTUELNO

Publika će imati priliku sutra, umesto danas, da njen novi spot pogleda na Jutjubu, a Bekvalčeva je otkrila i zbog čega je izbačena scena u kojoj je ona brineta.

Nataša Bekvalac odložila je premijeru spota na Jutjubu za pesmu "Dođi mami", pa će publika umesto danas, spot imati priliku da pogleda na ovoj platformi tek sutra. Pevačica nije otkrila šta je tačan razlog, ali je istakla da je otečena od plakanja.

Ranije je Nataša odlučila da otkrije i sve detalje sa snimanja. Pevačica je ranije na društvenim mrežama pokazala fotografiju na kojoj je brineta i otkrila da je to scena njenog spota.

Međutim, stvari su se promenile, pa je ta scena ubrzo i izbačena iz spota, jer se Nataša Bekvalac nije osećala prijatno, što je pevačica u razgovoru sa novinarima i priznala.

Foto: E-stock

Ljubavna je pesma. Za spot imamo toliko materijala da je potrebno sada nedelju dana da se dođe do prve ruke. Islikali smo nekih 20 sati. Treba stvarno vremena pregledati detaljno to. Buba je jako upućen u materijal, ali treba vreme. Sada već imamo 15 minuta spota, od tih 15 idemo na 5 - rekla je pevačica i dodala:

PROČITAJTE: SPREMNE DA ZAPALE GRAD! Mina, Sanja i Ljuba OSTAVILE FANOVE BEZ DAHA, a svi se pitaju GDE JE Matora (FOTO)

Foto: E-stock/Milan Lučić

Izbacili smo tu scenu gde sam brineta, jer ja ne znam da se ponašam ako nisam plava. Osećam se jako neprijatno - iskrena je bila pevačica.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'