AKTUELNO

Sonja bi najviše volela kada bi Acina nova devojka uspela da nagovori pevača da potpiše papire za razvod braka.

Pevač Aca Lukas pre nekoliko dana predstavio je svima novu devojku, a reč je o plavuši Jovani koja mami muške uzdahe. Lukas je zajedno sa devojkom došao na promociju svog dueta koji ima sa koleginicom Majom Berović, a u više navrata su se i ljubili pred svima.

Foto: Pink.rs

Inače, u sredu veče Sonja Vukasnović je izašla sa ćerkom Sofijom i drugaricama u jedan popularni beogradski restoran, a fotografije iz provoda podelila je i sa pratiocima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Portal Pink.rs od prisutnih je saznao da je na istom mestu i u isto vreme, samo nekoliko metara dalje od Sonje, bio i njen bivši suprug od kog se još uvek nije zvanično razvela Aca Lukas sa novom devojkom Jovanom. Sonja je sada odlučila da prokomentariše novu Acinu izabranicu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Od novinara sam saznala da Aca ima novu devojku, ali stvarno ne znam ko je ta devojka. Stvarno me ne zanima s kim je on trenutno, meni je to sve simpatično! Nadam se samo da će ga ona možda ubediti da mi što pre potpiše papire za razvod braka! Mislim da bi to stvarno bilo sjajno. Nisam iskreno čula da njegovu devojku porede sa mnom, ali mi je i to simpatično! Iskreno, meni svaka devojka ide uz njega. Ne bih tu ništa mnogo komentarisala - rekla je Sonja.

PROČITAJTE: OTEČENA OD PLAKANJA! Nataši Bekvalac sve krenulo po zlu, pevačica se oglasila i poručila: NE ZNAM DA SE PONAŠAM! (FOTO)

Pink.rs

#Aca Lukas

'