AKTUELNO

Rešila da progovori!

Bivša zadrugarka i jedna od najatraktivnijih takmičarki ,,Zadruge 2" Maja Marinković nakon izlaska iz Bele kuće ne prestaje da intrigira domaću javnost.

Tokom trke za glavnu nagradu u rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti, Marinkovićeva je imala turbulentne veze sa pojedinim momcima. Prvi na spisku koji je uspeo da osvoji Majino srce bio je Marko Miljković.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Iako je on tvrdio da je za njega sve to bila samo avantura, Marinkovićeva je za naš portal iznela tvrdnje da je i pre nego što su ušli na velelepno imanje Marko njoj slao poruke putem društvenih mreža.

Rekao mi je da ga okrenem da me uputi malo u rijaliti, slao mi je poruke oko četiri, pet sati ujutru. Pa onda ono klasika: "Šta radiš, što ne spavaš..." - tvrdi Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od Majinih i Markovih većih svađa, dogodila se baš za crnim stolom tokom porodičnog sastanka, a tada je zadrugarka šerpom u kojoj je bilo mleko polila Miljkovića.

Pošto Maja tvrdi da je Marko flertovao sa njom, upitali smo je da li joj je možda slao i obnažene fotografije.

Ne, nije to. Ali je flertovao - dodala je Maja.

PROČITAJTE JOŠ: RAZREŠENA VELIKA LJUBINA MISTERIJA! Bivša zadrugarka danima nosi MASKE PREKO LICA, a evo i zbog čega! (FOTO)

Foto: Pink.rs/M.Popović

O. Bodganović

#Maja Marinković

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'