AKTUELNO

Nova runda obračuna!

Tokom emsije ,,Zadruga - Narod pita" uključio se i Filip Mijatov. Voditelj Milan Milošević ugostio je Anu Korać i Davida Dragojevića, te je emisija dostigla vrhunac kada je zadrugarka začula glas svog starog prijatelja.

Žustra rasprava Ane, Filipa i Davida nastavila se u turbulentnom toku, pa je u jednom trenutku Mijatov pozvao Dragojevića na megdan, kako bi se obračunali, zbog njegovog konstantnog ubacivanja u razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Što sad zoveš? Lepo dođeš u Beograd i popričamo - započeo je David da provocira.
Davide, ja sa tobom ne razgovaram, ja odnos imam sa Anom. Zašto ja ovo radim? Nećemo da se svađamo, ako misliš tako da pričaš sa mnom, idemo na megdan - odgovorio mu je Filip.
Ma kakav megdan, pusti me toga - dobacio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, kako je poznato, Filip je pričao za medije da je automobil marke Maserati, koji je bio u njegovom posedu, Koraćeva često vozila, pa se i ona ubacila u razgovor. Filip je i večeras tvrdio da je Ana automobil koji je izgoreo u plamenu koristila kao marketing pre ulaska u ,,Zadrugu 1".

Ti si zaboavio da si ti meni bio dobar drugar, ali ja nisam takav ološ i da pričam neke stvari javno. Ti znaš ko sam ja i šta sam ja, i da si sve radio iz ljubomore. Ja ti nikada ništa nisam uradila... Niti sam ti ikada nešto loše uradila. Sve će ti se to vratiti. Ti si svestan da ćeš to izgubiti, ja nemam veze sa tim. I ti to vrlo dobro znaš ko je tebi to uradio. Niti sam ti ikada pretila, ti si mene prvi vređao. Ti si se previše zaigrao rijalitija, ogrešio si se od mene, i to ćeš naravno morati da platiš na sudu - dobacila je Koraćeva.
Filipe, poslaću ti moj broj sada na Instagramu, kad budeš bio u Beogradu, da mi se javiš - nastavio je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Filip Mijatov

'