AKTUELNO

Iako je žarko želela da izađe iz rijalitija kako bi kontaktirala svoju bivšu prijateljicu i sa njom rešila sve probleme, to još uvek nije uradila.

Budući da nije želela iz "Zadruge" da se obračunava sa bivšim prijateljima, Ana Korać u više navrata najavila je da će to učiniti čim bude napustila rijaliti. Međutim, to se još uvek nije desilo - iako ima pregršt nesuglasica sa doskorašnjom najboljom prijateljicom Kijom Kockar, njen broj telefona još uvek nije okrenula.

Foto: Pink.rs

- Nisam stigla, ako mi verujete, ni sa jednim prijateljem se nisam čula! Imam stari telefon, ali nemam novi broj, tako da ću sutra da uzmem - pravdala se Ana, koja i dalje ne može da poveruje da ju je Kija otpisala, niti u izjave koje je pevačica dala domaćim medijima.

- Videla sam da su neke gluposti pisane, neke izmišljotine, ali neću da verujem u to, hoću lično da pošaljem poruku i njoj i svima koji su me vređali, ne razumem zbog čega i da li su to uopšte oni izgovarali... Ako jesu, onda ću to da rešim sa njima - sumnjičava je Koraćeva.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Podsetimo, kao jedan od glavnih razloga zbog koji je Kija stavila tačku na druženje sa Anom navodi se navodna afera Ivanjičanke sa Kijinim bivšim mužem Slobom Radanovićem. To je donekle potvrdila i sama Kija, koja je Ani svojevremeno u emisiji "Zadruga - Pitanja novinara" poslala poruku "Pozdravio te Sloba".

Takođe, Ana kaže da ne zna kakav Kija ima stav o tome što se umešala u vezu verenom muškarcu, budući da se Kockarevoj isto to dogodilo u prvoj sezoni "Zadruge".

- Ne znam, stvarno, nije se oglasila povodom moje veze, ali svakako ću joj poslati poruku da vidim o čemu se radi. I ta glupost, da sam ja bila sa Slobom, je takva laž da je to strašno... Ja nikada nisam bila sa Slobom u nekoj kombinaciji, vezi, bilo čemu. Te priče su krenule od tog spota... Poslaću joj poruku - obećala je Ana za Pink.rs.

D. Božović

#Ana Korać

#Kristina Kockar

'