AKTUELNO

Svaki trenutak provodi sa svojom voljenom osobom.

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić samo nekoliko dana po završetku druge sezone "Zadruge", u kojoj je osvojila visoko četvrto mesto, spakovala je kofere i krenula put crnogorskog primorja, gde puni baterije za predstojeći period.

Foto: Printscreen Instagram

O načinima na koje uživa u Crnoj Gori svakodnevno izveštava pratioce na Instagramu, čiju je posebnu pažnju i reakcije izazvala izazovnim fotografijama u kupaćem kostimu gde se jasno vidi da je svoju liniju dovela do savršenstva. Ipak, nova objava bacila je u drugi plan sve Subotićkine provokativne selfije - reč je o fotki na kojoj je ni manje ni više nego sa čuvenom simpatijom, koju je u "Zadruzi" toliko pominjala!

Aleksandra se ne odvaja od svog emotivnog partnera, sa kojim je uplovila u vezu nakon što ju je David Dragojević javno prevario u rijalitiju. Budući da joj je bio oslonac i podrška u najtežim životnim trenucima brzo je osvojio srce Aleksandre koja mu je ostala verna, te mu se bacila u zagrljaj odmah posle završetka "Zadruge".

Na pomenutoj fotografiji ruka misterioznog muškarca, kojeg Aleksandra još uvek ne želi da predstavi javnosti, završila je na njenom kolenu, a bivša zadrugarka je iskoristila priliku da svima jasno stavi do znanja da ne mari za mišljenja drugih ljudi.

Ja da čitam komentare? Nemam vremena za to! Jedni kude, drugi hvale, nemam vremena za to - citirala je Aleksandra stihove pesme Sare Jo.

D. T.

#Aleksandra Subotić

'