AKTUELNO

Iskreno i otvoreno.

Popularna pevačica Slađa Allegro posle proslave rođendana svoje naslednice Mile i kratkog odmora u Crnoj Gori, krenula je ponovo da nastupa, a pre nego što je stala pred beogradsku publiku, za portal Pink.rs otkrila je kako uklapa poslovni i privatan život.

Odlično sam, malo sam odmarala ove sedmice, sad kreće neka gužvancija oko nastupa i leta, ali dobro, preživećemo. Čeka nas zasluženi odmor sredinom avgusta, tako da, radujem se svemu što dolazi. Biće svega tu, dobrih svirki, lepih putovanja i tako - rekla je Slađa.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Slađa je otkrila kako joj je bilo na kratkom odmoru u Crnoj Gori, gde je bila nedavno sa ćerkicom i suprugom.

Super je bilo, zaista. Lepo, kad imate dobro društvo, a ja ga imam, onda vam je svuda lepo, nebitno je gde ste - rekla je Slađa.

Pevačica nam je priznala i to kako izgleda život mame i estradne zvezde i koliko je teško jedno i drugo uklopiti.

Ja sam samo neko ko voli svoj posao, volim da uveseljavam publiku, volim da im pevam i dam sve što imam tog trenutka, a u suštini sam obična žena. Nije teško uklopiti, ja sam majka svakako i ovog trena i ćerka i sestra, ali eto i kad se uključimo na binu, napravimo se, eto malo kao bitni (smeh) - rekla je ona.

Slađa nam je otkrila ko čuva njenu naslednicu dok mama nastupa.

Duška spava trenutno, sa bakom je, naravno, kada mi radimo. Dobra je, super je. Ona je velika curica, ja često umem da kažem da ona već odavno nije beba, nego je onako prava cura, možeš sa njom sve i bez obzira što još ne priča i ne hoda skroz samostalno, dobra je ona i možeš sve sa njom da se dogovoriš - ispričala je Slađa.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Za kraj, Slađa je ekskluzivno najavila da sprema nešto novo iz njene muzičke kuhinje.

Sledi nova pesma, zove se "Svejedno je", ja se nadam da će negde na jesen izaći. Hteli smo da snimamo spot sada, ali sledi sve na jesen - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte kompletan intervju sa Slađom.

Autor: D. Cakić

#Slađa Allegro

'