AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Stanija Dobrojević, Maja Marinković, Marijana Zonjić i Marko Marković bili su sinoć gosti kod voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - Narod pita". Tokom jedne od pauza za reklame, Majin otac Taki je iskoristio je priliku i fotografisao se sa Stanijom i tako pokazao da joj ne zamera što je imala sukobe sa njegovom ćerkom. Fotografiju je napravila upravo Maja.

Pročitajte još: DA LI ĆE SE KONAČNO SKRASITI? Posle Igora Terzića, Marka Markovića, Jovice i Sava, Mini Vrbaški našla NOVOG DEČKA? Pokazala ko joj leži u krilu! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Maja je posle toga predala telefon svome ocu, a onda ju je on uslikao sa Dobrojevićevom.

Foto: TvPink Printscreen

Marinkovićeva je posle fotografisanja krenula da poljubi Staniju u obraz, međutim, bivše zadrugarke su se umalo poljubile u usta. Do poljupca u usta ipak nije došlo, a Maja je završila akciju kako ju je i zamislila, pa je Dobrojevićevu poljubila u obraz.

Pročitajte još: SVI SU IH GLEDALI! Uhvatili smo Boru dok šalje Dorotei ljubavne poruke, a onda je prešao na SLEDEĆI NIVO: Krenuo da je poljubi, evo kako je reagovala! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Marko je za to vreme bio u toaletu, pa ovaj susret nije video. Podsetimo, Stanija i Maja su imale burne svađe u Beloj kući upravo zbog Crnogorca.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'