AKTUELNO

Otkrila detalje i o svojim novim pesmama.

Vaša omiljena emisija o poznatima, "Premijera - Vikend specijal", i danas je imala uzbudljiva uključenja. Pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", Luna Đogani, uključila se uživo u program i novinaru i reporteru Nemanji Vujičiću ispričala sve ono što zanima širu javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja je otkrio da se Luna danas nije osećala baš najbolje, a zatim sa njom prokomentarisao stan koji je pobednica kupila i u kome sada živi.

Kad se najgore osećaš, najbolje izgledaš. Dobro sam, ne dam se. Mogu ti reći da mi je drago što se nalazimo ovde, ispred mog stana. Ovo je moja zgrada, moj stan. Sa 23 godine sam sebi obezbedila stan, uživam u njemu i mnogo mi je drago. Nisam uspela da upoznam još komšije, znam samo jednu ženu koja je navijala za mene. Sama živim, tu mi dođe uvek neko. Sestre, mama, tata, obilaze me. Kuca mi je tu kada imam vremena da joj se posvetim, jako uživam. Nisam naučila još da kuvam, ali kada bude trebalo, naučiću - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u proteklih nekoliko dana snimila i dve pesme, a u pripremi su i dva spota, pa je i to bila tema razgovora.

Pesme su predivne, pune emocija. Obe pesme su bazirane na "Zadruzi". Nisu spore, brze su, ali su reči jako emotivne. Sinoć sam završila drugu pesmu, sada treba da radim na spotovoima. Radila sam u Makedoniji, radila sam Darkom Dimitrovim, fascinirana sam njegovim radom, doživela sam da sarađujem sa njim. Provela sam se super, videla sam koliko me vole ljudi u Makedoniji. Pozdravljam i moju Eli, ženu koja je bolesna, koju sam posetila - ispričala je svoje utiske Đoganijeva, pa otkrila ko joj je pevao prateće vokale na pesmama.
Ivana (Peters) nije mogla da dođe sa nama za prvu pesmu, pa je prateće vokale pevala Antonia Gigovska, bila sam fascinirana još dok je pevala u "Pinkovim zvezdicama". U drugoj pesmi je Ivana, ona mi je i profesorka pevanja. Pozdrav za nju - dodala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Njen bivši dečko, Marko Miljković najavio je susret sa Lunom u noći između 13. na 14. pa je Nemanja upitao pobednicu druge sezone šta se sa tim dogodilo.

Marko je najavio da ćemo se videti 14. Trebalo je da nam bude šest meseci tad. Nije trebalo da kaže, taj datum se pominje kao da će neko veliko dešavanje u Srbiji da se desi, samo je napravio problem, sada mi se i novinari kriju u žbunju. Šta se desilo između Marka i mene, mi ćemo otkriti sutra u emisiji "Zadruga - Narod pita" - rekla je Đoganijeva.

Luna je ispričala i kada će otkriti široj javnosti šta se dogodilo sa Markom, a zatim iznela svoje mišljenje o Miljkovićevim pompeznim najavama.

O našem odnosu ćemo razgovarati sutra. Generalno, mene nervira što on ume da napravi tako pompu. Ali sve je tako spontano, to za 14. je još u "Zadruzi" rekao da ćemo proslaviti kada izađemo. Nas dvoje se čujemo, kažem ti, ne bih ništa pričala dok se ne čujem sa njim, dok ne vidim kako stoje stvari, sutra ćemo reći sve što treba da kažemo. Bilo je dosta šansi i sa njegove i sa moje strane. Emocije se nisu ugasile, ja njega volim. Nedostaje mi. Bilo je ružnih situacija, ali to ne menja činjenicu da se mi volimo. Kad sam ga videla u emisiji, osetila sam da me nije još uvek prošlo - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju, Nemanja je upitao Lunu da li je njen bivši dečko, pevač Sloba Radanović čuo njene dve nove pesme, a ona je imala kratak komentar.

Ne, nema potrebe, to je moja prošlost. On je definitvno moja prošlost - istakla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'