AKTUELNO

Ovo joj neće oprostiti!

Bivša zadrugarka i Pinkova zvezda Nadežda Biljić ponovo je javno zaratila sa bivšim dečkom Tomom Panićem, ovog puta preko društvene mreže Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, nakon njihove turbulentne veze koju su imali u Beloj kući, odlučili su da nastave u istom ritmu. Sve je počelo pošto je Panić na svom Instagram storiju objavio prepisku sa Biljićevom u kojoj pevačica tvrdi da je čula glasine da se dopada njegovom bratu. Međutim, problem je nastao kad je Panić nije cenzurisao Nadždn broj, pa mu je ona uzvratila istom merom, uz dodatna objašnjenja.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

PROČITAJTE JOŠ: 'VOLIM GA, NEDOSTAJE MI' Luna progovorila o Marku Miljkoviću, pa otkrila zašto se SINOĆ nisu susreli! (FOTO)

E ovako, pošto imam ogroman problem zbog gluposti koju je izmislio drug Tome Panića pa se ovaj napravio pametan, pa objavio naše prepiske sa mojim brojem, sad ću da objavim ja njegov, pa ko bude želeo neka mu se javi slobodno! - dodala je Nadežda.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

Inače objavljivanje privatnih brojeva je krivično delo, tako da za ovo sledi tužba, on je prvi krenuo, ja sam samo vratila! Tako da, sledi tužba! - napisala je Nadežda.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

Šmekeru, ne zovi me sa skrivenog broja uporno. Neću ti se javiti klošaru, od danas sve javno! - završila je rat Nadežda i sada se čeka Tomina reakcija.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

O. B.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'