AKTUELNO

14. februar će vam sigurno biti romantičniji ukloliko ga provedete na koncertu proslavljenog pevača u Novom Sadu.

Dan zaljubljenih se bliži, a vaš omiljeni portal Pink.rs vas nagrađuje lepim poklonima koji će vam ovaj praznik ljubavi učiniti još romantičnijim. Učestvujte u našem konkursu i osvojite jedan od ukupno pet vrednih poklona.

Foto: Pink.rs

Proslavu Dana ljubavi uz hitove popularniog pevača Harija Varešanovića, 14. februara u hali "Spens" u Novom Sadu vam omogućava Pink.rs, a potrebna je samo jedna vaša fotografija. Uživajte u hitovima poput "Kao domine", "Lejla" i drugih pesama Hari Mata Harija, a par koji bude osvojio ovu romantičnu nagradu čeka i specijalno iznenađenje na koncertu!

Osim koncerta za Dan zaljubljenih, ovaj proslavljeni pevač održaće i koncert u Beogradu, ali za 8. mart, Dan žena. Hari će ovoga puta koncert održati u centru "Sava", te tako obradovati i svoju beogradsku publiku.

Foto: Promo

Pored koncerta Hari Mata Harija, očekuje vas još četiri vredne nagrade ukoliko vaša fotografija bude imala mnogo lajkova.

Potrebno je samo da svoju romantičnu fotografiju objavite (upload-ujete) na fejsbuk stranici Pink.rs u komentaru ovog posta ispod, što možete učiniti do 13. februara u 13 časova, do kada će konkurs trajati.
A ukoliko vaša fotografija bude imala najviše lajkova, u mogućnosti ste da osvojite:

1. Vikend u Veneciji za dvoje - agencije Viva Travel.

2. Romantičnu večeru za dvoje za Dan zaljubljenih - u prestižnom restoranu Voulez-Vous Etage.

3. Dve karte za koncert pevača Harija Varešanovića za Dan zaljubljenih u Hali "Spens" u Novom Sadu;

4. Dve karte za bioskopsku projekciju filma "PEDESET NIJANSI MRAČNIJE"- u bioskopu Cineplexx Delta City na Dan zaljubljenih;

5. Kozmetičke preparate za "nju" i "njega" - proizvođačke kompanije Sarantis.

Foto: Pixabay.com

Uslov da vaša fotografija bude deo konkursa je da lajkujete fejsbuk stranicu Pink.rs, a pet fotografija koje po završetku ove akcije, 13. februara u 13 časova, budu imale najviše lajkova osvojiće poklone po gore navedenom redosledu. Mi ćemo vas kontaktirati radi dogovora o preuzimanju poklona.

Budite deo našeg konkursa i vaš Dan zaljubljenih će zasigurno biti romantičan!

#Danzaljubljenih

'