AKTUELNO

Vlasnik TV Pink želeo je da proveri kako se njegovi drugari iz Zvečanske provode na letovanju.

Proteklih dana na Instagram profilu Željka Mitrovića imali smo priliku da vidimo snimke sa Santorinija, poznatog letovališta u Grčkoj. Osim što je nakon uspešno završene sezone vreme na Santoriniju proveo sa porodicom, Željko je iskoristio priliku da provoza i svoj čuveni elektro - skejt na obroncima vukanske litice, što je zabeležio kamerom.

I dok su svi mislili da će Željko bar još neko vreme uživati na Santoriniju, vlasnik TV Pink je kao i uvek iznenadio. Naime, već danas, on je otišao u Crnu Goru, tačnije u Bijelu, kako bi obišao decu iz Zvečanske koje je prošlog vikenda ispratio na letovanje.

Željko je objavio snimak sa trajekta, na kom je sa Goranom Radenovićem, direktorom TV Pink M, a njih dvojica zajedno su se uputili ka Bijeloj.

Goran Radenović, direktor TV Pink M, i ja smo na trajektu, idemo da posetimo decu u Bijeloj. Idemo da proverimo da li je bilo dovoljno plivanja - rekao je Željko u videu, a onda se njegovim pratiocima obratio i Goran Radenović:
Deca su uživala, pravo su iz autobusa otišla da plivaju, videćete, deca su fenomenalno.

Ovo je pokazatelj da Željko i te kako brine o mališanima iz Zvečanske, kojima je 12. godinu zaredom omogućio da uživaju na moru, ali i na planini Rudnik. Podsetimo, pored plaćenog letovanja, Željko i njegova kompanija "Pink Media Group" su klincima iz doma za nezbrinutu decu obezbedili i džeparac i poklon paketiće sa svim neophodnim stvarima za bezbrižno letovanje.

"Predivan čovek, svaka čast Pinku", "Dobro došli. Namere i dela su vam sjajna", "Bravo, Željko! Zato te i volimo", "Bravo. Pozdrav za dečicu", samo su neki od komentara Željkovih pratilaca, koji su oduševeljeni ovim njegovim potezom.

Foto: RTV Pink

Autor: M. Đ.

#Letovanje

#Pink Media Group

#Televizija Pink

#Zvečanska

#Željko Mitrović

'