AKTUELNO

Nisu marili za znatiželjne poglede.

Luna Đogani i Marko Miljković šokirali su i razočarali mnogobrojne zajedničke fanove kada su okončali svoju višemesečnu emotivnu vezu samo dan pred superfinale "Zadruge 2", iz koje su izašli kao ljuti neprijatelji. Danima se nagađalo da li su o svim problemima koje su imali porazgovarali, da li će doći do pomirenja, a onda su došli u studio emisije "Zadruga - Narod pita", gde su s javnošću podelili sve pojedinosti svog odnosa.

Foto: TvPink Printscreen

Luna i Marko su priznali da je palo pomirenje u noći između 13. i 14. jula, nakon čega je usledio poljubac uživo u emisiji i gromoglasan aplauz, a ekipa Pink.rs iskoristila je pauzu tokom reklama kako bi proverila šta se dešava iza kulisa i da li je u njihovom odnosu sada sve tako bajno i sjajno, kao što su ispričali.

I jeste, po svemu sudeći! Naime, Luna i Marko su se, dok su mislili da su sve kamere u studiju ugašene, prepustili strastima i naočigled publike u studiju i zaposlenih na televiziji strastveno razmenjivali nežnosti.

Foto: Pink.rs

Oni nisu marili za znatiželjne poglede, već su se ljubili pred svima, nakon čega su se vratili u početne pozicije kako bi nastavili svoje učešće u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Foto: Pink.rs

Pogledajte snimak!

M. P., D. T.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'