AKTUELNO

Otkrila kakvo mišljenje ima o njemu.

Voditelj Milan Milošević ugostio je u studiju Lunu Đogani i Marka Miljkovića. Oni u emisiji "Zadruga - Narod pita" razgovaraju sa Milanom o svemu onome što zanima vernu publiku koja ih je deset meseci danonoćno pratila, a i gledaoci imaju priliku da se uključe u program uživo i postave pitanja Luni i Marku.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Milan je upitao Lunu da li joj je Sloba Radanović čestitao pobedu, kao i da li tumači to što se pojavio na spektakularnoj superfinalnoj žurki koju je organizovao Veliki šef kao podršku njenoj pobedi.

Ne. Žurka je bila fantastična, moja omiljena pevačica Maja Berović. Ne verujem da se pojavio zbog mene, došao je da ispoštuje kuću, meni iskreno nije čestitao, ni ne treba - rekla je Luna, pa onda otkrila kako bi reagovala kada bi joj Sloba posla poruku.
Ništa. Ja ne želim da pričam sa njim, to je definitivno moja prošlost. Ne mogu da pobegnem od toga. Nemam problem da kroz pesmu prikažem to. Ali u budućnosti sa njim da se čujem, nema potrebe. On ima svoju karijeru, svoj život, želim mu puno sreće - dodala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je upitao Lunu da li bi pristala na duet sa njim ili na scenski nastup.

Što se tiče dueta, to je veliki korak. Ali, ja mislim da ne bi imalo potrebe za tim. Ja želim da se fokusiram na sebe. Meni ne treba on da bih ja uspela ili taj marketing. Želim mu svu sreću ovog sveta. Gostovanje da. Ja sam profesionalac, nemam problem da se sretnem sa njim, čak iako se pruži prilika da se nađemo zajedno na sceni - navela je Luna.

A onda je Đoganijeva prokomentarisala i svoju izjavu da ga je ona na neki način proslavila.

Foto: TvPink Printscreen

Njemu je i te kako "Zadruga" donelo mnogo, kao i veza sa mnom, iako on pokušava da se ogradi od toga. To je čovek od koga sam ja sve doživela, ne dotiče me, ja znam šta je istina, on zna šta je istina. Naravno da mislim da sam doprinela tome i nije mi žao - ispričala je Đoganijeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'