AKTUELNO

Javna poruka koju je Željko uputio klincima iz Zvečanske raznežila je korisnike društvenih mreža.

Kao što ste u toku jučerašnjeg dana imali priliku da vidite na društvenoj mreži Instagram, Željko Mitrović se pravo sa odmora na Santoriniju uputio u Bijelu, kako bi obišao decu iz Zvečanske koje je 6. jula ispratio na letovanje.

On je prvo objavio snimak sa trajekta, na kom je bio sa Goranom Radenovićem, direktorom TV Pink M, i najavio da je krenuo put Bijele kako bi se uverio da klinci uživaju na letovanju.

Goran Radenović, direktor TV Pink M, i ja smo na trajektu, idemo da posetimo decu u Bijeloj. Idemo da proverimo da li je bilo dovoljno plivanja - rekao je Željko u videu, a onda se njegovim pratiocima obratio i Goran Radenović:
Deca su uživala, pravo su iz autobusa otišla da plivaju, videćete, deca su fenomenalno.

Željko je potom objavio snimak sa plaže, sa svojim malim drugom, a deca su bila oduševljena zbog ovog iznenađenja.

Nema veće sreće i radosti u životu jednog čoveka od trenutka kad oseti beskonačnu zahvalnost ove divne dečice iz Zvečanske! Pošto znam da me pratite na Instagramu i da ćete pročitati ovo, evo poruke VOLIM VAS KLINCI MNOGO, ZAUVEK VAŠ ŽELJKO! - napisao je Željko uz video.

On je potom, zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem uživao u razgovoru sa klincima, a jedan momak je specijalno za Željka zasvirao i gitaru.

Podsetimo, pored plaćenog letovanja, Željko i njegova kompanija "Pink Media Group" su klincima iz doma za nezbrinutu decu obezbedili i džeparac i poklon paketiće sa svim neophodnim stvarima za bezbrižno letovanje.

Pored svega ovoga, Željku nije bilo teško da ih poseti, uveri se da im je na letovanju sve potaman i provede vreme sa klincima, koja će sasvim sigurno, poneti divne uspomene iz Bijele.

Foto: RTV Pink

Autor: M. Đ.

#Letovanje

#Pink Media Group

#Televizija Pink

#Zvečanska

#Željko Mitrović

'