AKTUELNO

Očekuje nas još jedna uzbudljiva emisija!

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadruga 2" se nedavno završio, ali interesovanje javnosti za bivše stanare Bele kuće ne prestaje. Gledaoce televizije Pink i ove noći čeka uzbudljiva noć. Naime, voditeljka Dušica Jakovljević će ove noći u emisiji "Zadruga - Narod pita" ugostiti bivše zadrugare Zoricu Marković i Branislava Radonića Brendona.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Pročitajte još: ŠOK SNIMCI! Posle gostovanja na Pinku, Sanja i Matora besno istrčale sa televizije, pa se UMALO POTUKLE nasred ulice! SVE JE GORELO od njihove svađe! (PAPARACO)

Popularna pevačica poznata je po svom britkom jeziku, a njene izjave oduvek su zasmejavale široki auditorijum. Klipovi iz "Zadruge 2" u kojima je glavni akter Zorica i dalje su popularni na svim društvenim mrežama. Ne sumnjamo da će pevačica u emisiju doći naoružana stavovima o svojim bivšim cimerima, a možda i novim informacijama o njima, kao i da će svojim humorom učiniti emisiju veoma zanimljivom.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Brendon je takođe učesnik koji je publiku zasmejavao tokom celog trajanja "Zadruge 2". Radonić svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a kako se nikad ne zna šta možemo da očekujemo od njega, sigurni smo da će i ove noći svojom ekcentričnom pojavom oplemeniti emisiju.

Foto: Pink.rs

Emisija "Zadruga - Narod pita" večeras počinje u 23h, a telefonske linije će i ove noći biti otvorene za sve gledaoce TV Pink koji žele da se uključe u program i pitaju goste sve što ih interesuje. Budite uz ružičastu televiziju i ispratite sva dešavanja iz emisije o kojoj će se pričati danima.

M.P.

#Branislav Radonić Brendon

#Dušica Jakovljević

#Zorica Marković

'