AKTUELNO

Milionska publika je pomno pratila njihove ljubavne romanse.

Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon su večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a sa njima će veliki intervju o svim temama raditi voditeljka Dušica Jakovljević. Milionska publika takođe ima priliku da večeras razgovara sa zadrugarima o svim temama koje ih interesuju.

Naredni gledalac koji se uključio uživo u program je dao svoje mišljenje o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića, ali i o romansi Ane Korać i Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Drago mi je da su se pomirili, šta će biti ne bih mogao da prognoziram - rekao je u prvi mah gledalac o Luni i Marku, a onda je dao svoj sud o vezi Ane i Davida:
Ana je pokazala svoje pravo lice, to je dokazala i sinoć. David ima popriličan uticaj na Anu - dao je svoj sud gledalac.
Ja verujem da one suze u superfinalu, kada je ostala sa Markom ne mogu da se odglume. Gledao sam slike na društvenim mrežama, oni deluju srećno, pa im i ja želim svu sreću - dodao je gledalac.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Pink.rs

Pročitajte još: SPEKULISALO SE DA SU BILI U VEZI, nekoliko puta su UHVAĆENI ZAJEDNO, a evo šta Kija Kockar posle svega kaže o PRVOM učesniku 'Zadruge 3' Stefanu Kariću! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#Luna Đogani

'