AKTUELNO

Nije mogla da trpi njegovo nepoštovanje milionskog auditorijuma

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti voditeljke Dušice Jakovljević su bivši zadrugari Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon. Njih dvoje će sa voditeljkom razgovarati o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Naredna gledateljka koja se uključila je osudila Brednonovo ponašanje tokom rijalitija, a potom iznela svoje mišljenje o njemu, a to se Radoniću uopšte nije svidelo.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si egoista, sujetan. Ti jesi elokventan, ali si zaostao u razvoju, ti ne možeš da brineš o sebi. Sad ću da ti kažem ko je Barbara. Ti si Darku mogao da pokažeš da je to bilo koja devojka. Ti si monoton i dosadan, ti si lud za kadrom - pričala je gledateljka.
Dakle, gospođo, vi ste prodali sve svoje kokoške da biste me javno blatili. Čuvajte vaše unuke i idite po svoju penziju - pričao je Brendon i nije dozvoljavao gledateljki da nastavi.
Brendone, preterao si, okupaću te ovom vodom. Nemoj da me nerviraš - upozoravala je Zorica Brendona, ali je on nije slušao.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da me pljuješ. Ja sam Brendon! - uzvratio joj je Radonić.

Zbog Brendonovog nepoštovanja gledateljke, Zorica se ponovo iznervirala, pa je prvi put ispljunula vodu koju je uzela u usta, a potom i polila Radonića vodom koja joj je preostala u čaši.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SAZNAJEMO! Hitno reagovali nadležni organi: Siniši Dragutinoviću PRODUŽENA mera ZABRANE PRILASKA Dragani Mitar! Ovo su svi DETALJI

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Zorica Marković

'