AKTUELNO

Sasula mu sve u lice!

Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon su večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a sa njima će veliki intervju o svim temama raditi voditeljka Dušica Jakovljević. Milionska publika takođe ima priliku da večeras razgovara sa zadrugarima o svim temama koje ih interesuju.

Brendon se prisetio rasprave koja se desila sa Jovicom Putnikovićem na samom početku ,,Zadruge 2", pa to nije hteo detaljno da komentariše, nazivajući bivšeg cimera nebitnom osobom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: CRNO NA BELO! Brendon IZVEO IZ TAKTA Zoricu, ona iz revolta pred svima otkrila ko je zapravo BARBARA?! (VIDEO)

To je bio početak rijalitija i svašta se nešto dešavalo u tom periodu. Nemam pojma, lik je totalno nebitan, ispao je još na početku rijalitija - pričao je Brendon.
Ova svađa mi liči kao da si na pijaci. On je nalazio ljude od kojih je imao korist. Od Marka, Maje, Dorotee, kad mu ona nije dala jabuku, videli smo šta je uradio. Da li je moguće da neko viče da je non-stop gladan, pored toliko slava, rođendana, kao na filmu. Oči su mu gladne. Ja jesam njemu davala hranu, jer mnogo jede i jer je imao mali budžet. Ali on nije ni zaslužio veliki budžet. Brate, moraš da zaslužiš da dobiješ, ako daš, onda ćeš dobiti. Samo za tvoj rođendan si podelio sve što si imao - dodala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'