AKTUELNO

Rešili su da svom bratskom odnosu daju novu šansu.

Posle brojnih međusobnih uvreda, ružnih reči, pa čak i kletvi, braća Dragojević zakopali su ratne sekire i sklopili primirje! Kao što je poznato, oni nisu razgovarali duže od godinu dana, a ionako problematičan odnos dodatno su, pojedini misle, zakomplikovali neraščišćeni računi između Dalile Dragojević, Dejanove supruge i Aleksandre Subotić, tadašnje Davidove verenice. Ipak, posle svega što se izdešavalo, konačno je palo pomirenje braće Dragojević, o čemu je javnost brže-bolje izvestila Davidova nova devojka Ana Korać, podelivši njihovu zajedničku fotografiju.

- Na mene ti računaj, brate, kad problemi ti se sjate, kada misliš da si sam ja ću ruku da ti dam i uvek tebi ću pomoći u svako doba dana i noći, u svaku borbu s tobom poći, niko drugi neće moći - napisala je bivša učesnica "Zadruge 2" na svom nalogu na Instagramu, a pomirenjem se na društvenim mrežama pohvalio i Davidov brat Dejan.

Ko je tu kada te neće i kad dođu dani sreće, voli te više od sebe, ko bi ubio za tebe? Nikad neće da te preda s poštovanjem ko te gleda, dok njega imaš ti si jak, veruj mi odgovor je lak - to je tvoj brat - takođe se stihovima obratio javnosti Dejan Dragojević.

David se izmirio i sa snajom Dalilom, te je i ovo pomirenje ovekovečeno fotkom o kojoj bruje korisnici društvenih mreža.

Foto: Printscreen Instagram

Nema sumnje da će ovo pomirenje izazvati brojne reakcije bivših zadrugara koji su bili svedoci svega što se između braće Dragojević dešavalo - kakvi će komentari uslediti, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

'