AKTUELNO

Pratite uživo na TV Pink.

Vernu publiku televizije Pink, ali i najgledanijeg rijaliti programa u regionu "Zadruga 2" ove noći očekuje veoma uzbudljivih nekoliko sati uz novo izdanje emisije "Zadruga - narod pita".

Voditeljka Dušica Jakovljević je ove noći spremna da ugosti dva rijaliti suparnika Davida Dragojevića i Lepog Miću koji su širokim narodnim masama dobro poznati po nesuglasicama i žestokim sukobima u "Zadruzi 2" i to zbog preljube koju je David priredio svojoj tadašnjoj verenici Aleksandri Subotić.

Foto: Pink.rs

Ono što je evidentno jeste da će u studiju vladati netrpeljivost između ovih zadrugara, a kako će izgledati momenti kada David brani svoju ljubav sa Anom Korać, kao i šta će Mića reći na sve to, ostaje da vidimo u nastavku programa.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Pročitajte još: 'KONAČNO JE DOŠLO VREME DA SE POSVETIM SEBI' Luna odlučila da se prolepša: Tretman kojem se podvrgla je IZUZETNO BOLAN (FOTO)

Gledaoci će i večeras imati priliku i da se uživo uključe u program putem telefonskog broja 0677/300-300 kako bi pitali Miću i Davida sve ono što vas interesuje, zato ostanite uz ružičastu televiziju i pratite emisiju o kojoj će se pričati.

D. B.

#David Dragojević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'