AKTUELNO

Otvorila dušu za naš portal.

Popularna pevačica Katarina Živković ovih dana vredno radi i nastupa, a pre nego što je zapevala pred beogradskom publikom na jednom popularnom splavu, otkrila nam je šta je to u njenom životu novo ovih dana i kako sve postiže.

Hvala na pitanju, dobro sam. Malo sam umorna, ali nadam se da se umor ne vidi. Tu sam uvek za vas, za Pink.rs - rekla je Kaća na početku razgovora.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Katarina nam je otkrila kakvi su njeni utisci sa nedavno održane proslave rođendana, na kom je promovisala i novu pesmu "Klan".

Zadovoljna sam, pesma super prolazi. Smatram da ovo leži i publika je ovo super prihvatila. Nastaviću ovako i dalje, ja mislim. Već 12 godina sam na sceni i mogu da kažem da je sada baš ono pravo - iskrena je Katarina.

Pevačica važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijh dama na našoj javnoj sceni koja i te kako vodi računa od svom izgledu. Ipak, priznala nam je da je jedne stvari morala da se odrekne.

Lepo raspoloženje je važno. Dosta treniram i nažalost sam morala da izbacim slatkiše, što mi je najteže palo - rekla nam je Kaća.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pored brojnih fanova koji je prate na društvenim mrežama, pevačica je nedavno doživela blagu neprijatnost na Instagramu od strane osobe koja joj je slala neprikladne poruke.

Ja sam svoje saopštenje okačila na Instagram i rekla sve što imam, kao i to da se ljudi ne raspravljaju sa tom osobom jer sam htela da se na tome završi da se ne bi sve to dalje odugovlačilo - rekla je pevačica.

Ona se sprema za nove poslovne izazove, a od odmora za sada nema ništa.

Ne mogu baš da otkrijem šta to sledi posle "Klana", biće nešto sasvim drugačije, ali znam da će biti jako dobro. Spremite se. Od odmora nema ništa za sada. Najverovatnije će to uslediti u januaru sledeće godine, tada ću odmarati - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Katarinom.

Autor: D. Cakić

#Katarina Živković

'