AKTUELNO

Otkrio je koliko se divi hrabroj voditeljki, ali i kako gleda na sve žene, pa čak i one koje su ga povredile.

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa "Novo jutro" na televiziji Pink Dea Đurđević večeras proslavlja svoj 27. rođendan u jednom prestoničkom lokalu. Na njenoj proslavi okupila se prava elita Srbije, a pre svih njih pojavila se Dea sa širokim osmehom na licu koji je njen zaštitni znak. No, jedan gost je iznenadio sve.

Foto: Pink.rs

Naime, na proslavi se pojavio pevač Šako Polumenta, koji će večeras i zabaviti sve goste na slavlju svojom muzikom, a pre nego što je otišao da se veseli, porazgovarao je sa sedmom silom, te otkrio da je zbog Dee otkazao nastup, ali i da je njen veliki fan.

Ja sam odložio gostovanje večeras u Crnoj Gori da bih ispoštovao Deu. Ona je neki simbol, ja volim ljude heroje. Vezan sam za takve ljude, ona je pokazala kako se izboriti sa problemima. Nismo mi veliki prijatelji, ja sam njen fan jer je ona hrabra, jaka, voli moje pesme, kupila me je - rekao je Šako i dodao kakve želje ima za Deu, ali i kako generalno gleda na žene:
Šta da joj kažem, ona je jako pametna, svi mi koji je volimo smo je podigli. Drago mi je da je Mladen bio uz nju, volim te muškarce kad su tu i kad ne ide po dobru. Naravno da je ona heroina, ona prenosi tu snagu na sve nas koji je gledamo i divimo joj se. Ona je simbol svih uspešnih i hrabrih žena. Ja u mom životu ne bih bio ono što jesam da nisam imao ženu koja me je vodila racionalno, svako moje lutanje je bilo sa nekim sankcijama. Hranio sam se i dobrim i lošim stvarima, ali nikad nisam dao na žene. One su me oblikovale. Mene kategorišu da sam neki švaler, ali ja nisam takav, normalan sam čovek, najveći prijatelji u mom životu su žene.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Ceo intervju sa Šakom pogledajte u nastavku.

Autor: M. Popović/ N. Vujčić

#Dea Đurđević

#Šako Polumenta

'