AKTUELNO

Situaciju je dodatno pogoršavalo to što je ona bila trudna.

Dragana Mitar je pretrpela psihofizičko nasilje od svog supruga, a nakon što je pokrenula brakorazvodnu parnicu, usledio je pakao. Naime, ona je dobila preteće poruke, ali i tužbu od Siniše Dragutinovića po kojoj on želi da preuzme starateljstvo nad sinom kojeg su dobili u braku.

O svemu ovome bivša zadrugarka Dragana u specijalnoj emisiji razgovarala sa voditeljem i urednikom portala Pink.rs Darkom Tanasijevićem.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Mi smo bili zajedno sedam godina. Tokom zabavljanja bila je jedna scena kada mi je on bacio telefon i kada me je gurnuo. Tada sam prvi put videla njegovu agresiju. Mislim da iz te bolesne ljubavi proizilazi taj revolt i bes. Moja trudnoća nije bila nimalo lepa ni prijatna. Mi se jesmo voleli i želeli smo to dete. Zaista je to bilo dete ljubavi. U trećem mesecu trudnoće sačekale su me poruke zbog kojih sam bila van sebe. Slušala sam osam minuta kako on priča da ima planove sa nekom devojkom, a meni on pritom priča da je na nekom sastanku. Kada sam ostala trudna ja sam njega pitala da li on želi da ja rodim dete. On mi je tada rekao: "Ja sam saglasan šta god da ti uradiš". Ja nisam htela da se očistim, želela sam da rodim dete. Slagao me je da vodi decu iz prvog braka na more. Ja sam svoju trudnoću provodila sama, sa svojim drugaricama. Ja ne znam da li se on mene tada stideo. Kada sam saznala da je bio na moru, toliko sam bila potresena, bila sam i kod lekara, kada mi je savetovano da mirujem. U devetom mesecu, kada sam ja morala da se porodim, on je morao da ide sa svojim poslovnim partnerom. Tako da su mene iz bolnice izveli moji roditelji i njegova majka - ispričala je Dragana prve trenutke kada je osetila da njena veza sa Sinišom ne funkcioniše.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'