AKTUELNO

Nije štedeo reči.

Odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića i više od godinu dana nakon završetka njihove veze ne prestaje da intrigira javnost. Kako ga je Đoganijeva često krivila za svoje psihičko stanje tokom svog učešća u "Zadruzi 2", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, mnoge je zanimalo da li će ovaj bivši par obnoviti kontakt po njenom izlasku iz Bele kuće.

Pročitajte još: BIVŠI DEČKO VESNE ZMIJANAC PONOVO POSTAO OTAC! Željko Rstić sinoć dobio ĆERKU! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Kako je Đoganijeva osvojila prvo mesto u drugoj sezoni "Zadruge", na žurki koju je Veliki šef organizovao povodom superfinala ovog takmičenja sve oči su bile uprte u talentovanog pevača i svi su želeli da znaju hoće li svojoj bivšoj devojci čestitati na pobedi. Gagi Đogani, Lunin otac iskoristio je priliku da ponovo prozove Slobu, čiju je vezu sa Lunom nekada podržavao.

Luna nije njegov nivo. Bitno je da je Sloba sam svoj nivo. On je seljak jedan običan. Seljačina teška, balvan jedan. Ko je on da kaže da se neće pozdraviti sa njom jer nema potrebe i da joj ne bi pružio ruku jer je pobedila? Taj isti Sloba Radanović seljačina će morati da uzme Luninu sliku i da je stavi u novčanik, pa svaki put pre nastupa da uzme lepo i otvori novčanik, pa poljubi Luninu sliku. Bez Lune bi bio nula. Pevao bi još uvek u Zrenjaninu za sto evra, i to mu je mnogo - izjavio je Gagi za Svet.

Pročitajte još: EKIPA NA OKUPU! Mina ugostila Lunu, Marka Miljkovića i Aleksu, evo šta su radili! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će Sloba odreagovati na Gagijeve prozivke, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'