AKTUELNO

Niko nije očekivao da će fanovi Ane i Davida biti spremni na ovakav potez!

Aleksandra Subotić, kao bivša učesnica "Zadruge 2", večeras je specijalan gost u emisiji "Zadruga - Narod pita", a milionski auditorijum pomno prati i sluša sve što je ona otkrila vezano za njeno učešće u rijalitiju, ali i neprijatne situacije koje je doživela otkad ju je, sada već bivši verenik, David Dragojević prevario sa Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je otkrila kako su se ponašali njeni takozvani "antifanovi", ali i oni koji su podržali javnu prevaru, pa do detalja ispričala kakve su joj poruke slali.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da ti kažem da se plašim, ali kada dolaziš u emisiju i kad ti je lepo u životu, opet naiđeš na nekog ko te ne voli i ko te neće slušati. Takvi će ti reći sve i svašta, da bi vas povredili. Neobično je kad se pripremamo na to. Davidovi i Anini fanovi su mi se javljali kad sam bila diskvalifikovana, sprdali su se sa mnom. Pravili su fotografije sa kućama i nekog čovečuljka koji me šutira. Sada ne vidim da oni imaju neke fanove po društvenim mrežama. Nije mi jasno ko to može da podrži. To će podržati svako ko je protiv mene. Dobili su prave pozicije u superfinalu - bila je iskrena Aleksandra.

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

'