AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno da sluša ovo!

Bivša učesnica Zadruge 2, Luna Đogani, bila je specjialni gost u emisiji zajedno sa Savom Perovićem u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a oni su ove noći progovorili o svemu što su dugo skrivali u tajnosti, a što i dalje intrigira javnost koja želi da bude obaveštena o svemu što se u njihovim životima dešava.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od gledateljki uključila je uživo u studiju, pa je upitala Lunu u kakvim je sada odnosima sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, na šta je ona detaljno obrazložila razlog njihove odluke da se distanciraju, pa teška srca priznala da joj je žao što svoju majku Anabelu Atijas nije zaštitila kada je sa njima bila u sukobu.

Sanja je bila obaveštena o Luninom izlaganju, pa je odlučila da se obrati voditeljki Dušici Jakovljević i zamolila je da njenu poruku pročita pred svima.

Bila je u bioskopu i nije pravila emisiju, ali je fanovi opsedaju: ,,E pa ovako, draga Luna. Jovana ne laže, jednoj majci ne priliči da pokazuje srednji prst. Ja sam prisustvovala kad je to bez razloga uradila, ali sam morala da odgovorim na ove prozivke" - pročitala je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

Žena me je pitala, ja sam odgovorila onako kako sam ja mislila da treba da kažem. Šta da komentarišem, neću da se prepucavam ovde. Ja sam rekla da sam se osećala loše kad sam gledala klip. I da je rekla nešto i da nije, trebalo je da odbranim svoju mamu - branila se Luna.

K.Ristić

#Luna Đogani

'