AKTUELNO

Uživa u svojoj novoj vezi.

Luna Đogani, pobednica druge sezone "Zadruge", ove noći snima spot za svoju prvu pesmu "Deveti krug". Pesma, kako je Đoganijeva istakla, govori o njenim emocijama i priči koja joj se desila u prvoj sezoni "Zadruge" sa Slobom Radanovićem.

Pročitajte još: PINK.RS NA SNIMANJU LUNINOG SPOTA Otkrivamo sve detalje: Pogledajte kako će izgledati njen PRVENAC! Pojavio se i Marko, odmah priznao šta mu SMETA (VIDEO)

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Dok je Luna već uveliko na snimanju spota za svoj prvenac, gde joj podršku pruža sadašnji dečko Marko Miljković, Sloba je ponovo zaintrigirao svoje fanove objavom na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Talentovani pevač ima novu devojku, koju vešto krije, a na svakoj objavi sa njom stavi i simbol sreće - detelinu sa četiri lista. Radanović je to uradio i večeras, kada je objavio kratki video. Na početku snimka se vidi njegovo ozareno lice, a zatim kadar prelazi na isprepletene noge njegove devojke i njega.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Čini se da je Sloba srećan pored svoje nove ljubavi i da to što je Luna odlučila da prepeva njihov odnos kroz pesmu ne utiče puno na mladog pevača, a da li će tako biti i kada objavi pesmu, ostaje da vidimo.

M.P.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'