AKTUELNO

Publika ju je brzo zavolela.

Ćerka popularne pevačice Goce Božinovske, pevačica Jelena Vučković, u glavni grad došla je iz Kraljeva, gde je odrasla uz baku. Prelazak iz manjeg u veliki grad bio je za nju stresan, međutim, selidba joj se i te kako isplatila. Već nakon nekoliko javnih pojavljivanja 2011. godine, publika ju je zavolela.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledili su singlovi poput "Mišu moj", "Heroji nikad ne umiru", "Sačekuša"... koji su postali hitovi, a Jelena je krasila naslovne stranice, uglavnom tabloida koji su je pratili u stopu. O njenom prirodnom poprsju pričali su svi, pa čak i ona u više navrata.

Imam veliki strah od estetskih operacija i nikada se ne bih usudila da odem pod nož i da stavim silikone. Imam prirodno velike grudi i pre bih smanjila nego što bih povećala - pričala je svojevremeno Jelena.

Inače, Jelena je dete roditelja iz sveta muzike. Njen otac je kompozitor Rade Vučković, sa kojim je Goca zatrudnela još u srednjoj školi i ne sluteći tada da on uveliko ima porodicu. Pevačica je otkrila u javnosti da nije znala za dvostruki život tadašnjeg dečka, zbog toga je čim se porodila ćerku ostavila kod majke u Kraljevu. Goca je tada, bez obzira na okolnosti, nastavila da peva po kafanama i gradi karijeru dok je Jelena odrastala daleko od nje. Goca se kasnije udala za Zorana Šijana, sa kojim je dobila dvoje dece. Sa Jelenom je postala nerazdvojna kada su postale koleginice.

View this post on Instagram

💃❤🥰🎉🎁

A post shared by Jelena Vučković (@jelenavuckovic1) on

Jelena se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića. Ubrzo nakon što se pojavila ova vest, njena mama Goca Božinovska ju je demantovala. Međutim, zet je ubrzo demantovao taštu i potvrdio pisanja medija.

Naravno da smo venčani. To je nešto između njih dve, ne znam šta bih vam rekao. Možda je Goca tako reagovala jer je mislila da je to privatna stvar - rekao je tada Sofronić.

Ubrzo je počelo da se spekuliše kako do razvoda nije došlo i da su se pevačica i suprug pomirili, ali društvene mreže govore drugačije. Jelena od aprila prošle godine ne kači fotografije sa mužem, iako ih je pre toga stalno postavljala.

Jelena trenutno odmara na hrvatskom primorju ali ne otkriva sa kim. Mnogi komentarišu da se potpuno promenila, iako su njene grudi i dalje predmet polemika na društvenim mrežama. Devojke primećuju da je uvećala gornju usnu, a mnogo je i onih koji je pitaju zašto je nestala sa estradne scene.

View this post on Instagram

Relax#💃🍸🍾🌞☀️🌡🌏🔥🔥🔥🔥

A post shared by Jelena Vučković (@jelenavuckovic1) on

Pink.rs

#Goca Božinovska

#Jelena Vučković

#Rade Vučković

#Zoran Šijan

'