AKTUELNO

Ispričao sve detalje!

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Nenada Aleksića Ša i Pavla Jovanovića, sa kojima razgovara o aktuelnostima iz njenog života, kao i njihovom učešću u najgledanijem rijalitiju u Evropi, "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju zadrugare sve ono što ih zanima.

Popularni reper dotakao se i priča sa Draganom Mitar, sa kojom je imao kratkotrajnu aferu o kojima se dosta pričalo u Beloj kući. U jednom trenutku Ša je sa bivšom modelsicom razmenjivao poruke ispod stola, pa je rešio da otkrije da je imao dogovor sa Zoricom Marković sa kojom kasnije nije bio u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Ispod stola kad smo pitali, ja sam joj u jednom trenutku kada smo dobili pitanje od Darka da li sam se zaljubiška, pokazujem joj da ne možemo više da se družimo kako smo se družili... I Pavla smo zvali skener, jer ništa nismo mogli da sakrijemo od njega. Čak sam i Zorici Marković, i to je bilo u dogovoru sa njom da ložimo Pavla - ispričao je Ša.
Da, ali ja sam pratio sve. Izgledalo je kao da skeniram sve vreme. Ja sam njemu i na početku rekao, kad je počeo da piše da ne raspravljaju o meni - dodao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

O. B.

#Dragana Mitar

#Zadruga 2

'