AKTUELNO

Ni sam nije slutio da će doživeti ovakvu popularnost.

Popularni mladi jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase bio je gost u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal". On je sa voditeljima Ognjenom Nestorovićem i Tijanom Pricom pričao svojoj jutjuberskoj karijeri, otkrio kako je krenuo time da se bavi, a bilo je reči i o njegovoj prvoj pesmi.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRVI PUT IMAM DEČKA KOJI IMA DETE: Aleksandra otkrila kako se Magdalena slaže sa njenim izabranikom, pa oplela po Biljani Dragojević! (VIDEO)

Baka Prase je fora, nije da se ja krijem, nego je fora što je ne moram da se pravim da sam Baka Prase, nego ja sam uvek bio tako malo zabavniji u školi i kroz život, a to sam posle preneo na Jutjub i to se ljudima svidelo, to im je interesantno, a na Jutjubu je krenulo to spontano. Nisam ništa planirao, u počektu sam igrao igrice, a posle sam te snimke preneo na sve ovo, ali ni ju jednom trenutku nisam mislio ds će mi to biti zanimanje - rekao je Bogdan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je u emisiji na pitanje voditelja otkrio kako je došlo toga da započne i muzičku karijeru.

Otkud je u muzici? Pa, zato što sam završio muzičku školu, pa sam bio u fazonu - ono prvo sam igrao igrice, pa sam izbacio pesmu tada. To je bila moja odskočna daska i to je bio moj početak. Od tada su počeli pregledi da rastu i to je to - rekao je Baka Prase.

Pink.rs

#Bogdan Ilić Baka Prase

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

'