AKTUELNO

Ima velike planove!

Popularna pevačica Tanja Savić niže hit za hitom, a nedavno je imala i spektakularan nastup u Budvi. Ekipa emisije "Ekskluzivno" uradila je sa pevačicom intervju na licu mesta, a novinar Božo Dobriša imao je zanimljiva pitanja za Tanju.

Pročitajte još: LUMPOVALE SU DO ZORE, NISU SE RAZDVAJALE, A ONDA SE PRIJATELJSTVO PREKINULO: Eva Ras otkrila razlog zbog kog više nije bliska sa Nikolijom! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Da li voliš jahte?

Volim, kako da ne volim. Ko ne voli? Volimo svi. Ja baš volim jednu, merkam jednu koja košta 7 miliona. Daće Bog (da se zaradi za nju), samo da se radi - rekla je Tanja.

Tanja je ispričala i kako gleda na koleginica koje izlaze nakon nastupa, pa ispričala i da li pored mnogobrojnih obaveza uspeva i da se odmori na primorju.

Foto: TvPink Printscreen

Svako ima svoj život, i ja volim ponekad da izađem. Ja sve živo podržavam. Oni (sinovi) su kod moje drugarice, ona ih čuva, sve je pod kontrolom. Nemam (vremena za plažu), ma kakvi, ja sam prošle godine bila u Hrvatskoj devet puta na moru, ali radno. Nijednom se nisam okupala u moru - navela je pevačica.

Podsetimo, u javnosti se nedavno pojavila vest da je suprug Tanje Savić navodno na odvikavanju od bolesti zavisnosti, ali ona ni ovog puta to nije želela da demantuje niti potvrdi.

Ceo intervju sa Tanjom možete pogledati u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Tanja Savić

'