AKTUELNO

Nije im lako da se pomire sa tim da ga više nema.

Na današnji dan navršava se tačno osam godina otkako je Srbija ostala bez velikog umetnika Ljubiše Stojanovića Luisa. Domaća muzička scena izgubila je velikana, koji ne nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći 31. jula 2011. godine kod Feketića. Četiri dana kasnije, Luis je sahranjen na groblju Zbeg u Borči, gde je godinama živeo, a gde su se danas okupili njegovi najmiliji kako bi mu odali počast.

Foto: Pink.rs

Njegova supruga Silvana izašla je danas na groblje sa Luisovom i njenom decom, kao i najbližim prijateljima i rodbinom. Oni su doneli sveće i cveće, a tugu na licu nisu mogli da sakriju jer bol za voljenim Luisom ne jenjava ni posle osam godina od njegove smrti.

Foto: Pink.rs

Luisovom pomenu prisustvovao je i njegov rođeni brat Dragan, koji živi u Negotinu.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs

Luis nije bio samo svojevrstan umetnik, muzičar i izvođač, on je bio veliki prijatelj, sjajan suprug i otac. Stojanović je iza sebe ostavio vanvremenske hitove, koji će trajati godinama, ali i šestoro dece - Miodraga, Marka, Maju, Andreja, Sergeja i Elu Mitu.

Foto: Pink.rs

Njegova udovica Silvana govorila je o svom životu pre i posle njegove smrti, a šta nam je rekla u potresnoj ispovesti možete pročitati klikom na linkove u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ: POTRESNO! BOLNA ISPOVEST LUISOVE UDOVICE: Tri godine posle njegove smrti nisam sklanjala njegov peškir i četkicu, a onda smo deca i ja ostali bez dinara! Postala sam SOCIJALNI SLUČAJ, mogla sam da završim U ZATVORU!

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVOT PRE I POSLE LUISA: Drugi deo potresne ispovesti udovice tragično preminulog pevača! Nepoznati detalji od holivudske ljubavi do života na rubu egzistencije!

Autor: Pink.rs

#Ljubiša Stojanović Luis

#Pomen

'