AKTUELNO

Sada je pevač ne zanima.

Popularni pevač Darko Lazić krajem oktobra prošle godine doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, od koje se još uvek oporavlja, kada je automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov nedaleko od svog rodnog mesta.

Foto: TvPink Printscreen

I pevačev ljubavni život izaziva veliku pažnju javnosti, a njegova izabranica Marina Gagić nedavno se porodila, a Lazić je postao po drugi put roditelj. On je ranije bio u braku sa pevačicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu.

Darko je nekada bio u vezi i sa koleginicom Dunjom Ilić, ali i sa hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević koja govori da je Lazić njena prošlost. Njih dvoje bili su u vezi nakon što se pevač rastao sa Anom Sević, ali romansa nije dugo trajala.

View this post on Instagram

😇______😈

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevicofficial) on

Darko i ja upoznali smo se na nastupu u Beču. To što je bilo između nas je prošlost i ja mu želim sve najbolje - rekla je Olivera i istakla da odlično zarađuje:

- Tokom jedne večeri uzela sam nekoliko hiljada evra. Nastupe imam svaki vikend, a ponekad i preko nedelje.

View this post on Instagram

✨Od nakita nosim osmjeh✨

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevicofficial) on

PROČITAJTE: PROŠLO JE DEVET MESECI OD STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NEZGODE U KOJOJ JE UMALO IZGUBIO ŽIVOT! Darko Lazić se i dalje oporavlja, a ovoga se NAJVIŠE PLAŠI!

Pink.rs

#Darko Lazić

'